EKONOMSKI FAKULTET

STUDIJE MENADŽMENTA


 RASPORED PREDAVANJA I VJEŽBI: 

      PREDAVANJA:   ponedjeljak, 16:45 - 18: 20 (sala 103)

      VJEŽBE:                utorak, 16:45 - 18: 20 (sala -1)
                        


Skriptu za poslovni engleski II (knjigu i radnu svesku) možete preuzeti ovdje


OBAVJEŠTENJE

Rezultate popravnog kolokvijuma možete preuzeti ovdje

Radovi se mogu pogledati u petak, 28. aprila od 11:00 do 11:30 časova u kabinetu 4 na Filološkom fakultetu (III sprat Ekonomskog fakulteta).

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: Svi studenti koji su se prijavili za izlaganje prezentacija mogu to učiniti 09. maja od 16.45 časova na časovima vježbi. Mole se studenti da obezbijede makar jedan zajednički lap top za izlaganje. 
POSLOVNI ENGLESKI JEZIK II 

Materijal sa prvog časa možete preuzeti ovdje.  

Prezentacija 2

Prezentacija 3 

Prezentacija 4

Prezentacija 5

Prezentacija 6 

Probni test za kolokvijum možete preuzeti ovdje.

Rješenja probnog testa možete preuzeti ovdje


Rezultate popravnog kolokvijuma možete preuzeti ovdje. Radovi se mogu pogledati u srijedu, 4. maja od 12:10 do 12:30 časova u kabinetu 4, Institut za strane jezike, III sprat Ekonomskog fakulteta. 

Prezentacija 2

Prezentacija 3 

Prezentacija 4

Prezentacija 5

Prezentacija 6 

Probni test za kolokvijum možete preuzeti ovdje.

Rješenja probnog testa možete preuzeti ovdjeTestovi su nasumično podijeljeni u dvije grupe kako bi broj testova za pregledanje bio isti. Studenti grupe I mogu svoje radove pogledati u ponedjeljak, 10. aprila od 10.45 do 11.15 časova u kabinetu 4, na Filološkom fakultetu (III sprat Ekonomskog fakulteta)

Follow link hereUpustva za prezentacije možete preuzeti ovdje. Svi studenti mogu se prijaviti za prezentacije ili nakon redovnog časa ili mejlom na adresu isj.testiranje@gmail.com. 
OBAVJEŠTENJE 

Prezentaciju sa pripremom za završni ispit i materijalima za vježbanje možete preuzeti ovdje

Probni test za završni ispit možete preuzeti ovdje.

Rješenja probnog testa možete preuzeti ovdje. 

Popravni rok biće održan 24. aprila u 16.50 za sve studente, u učionici -001 u suterenu. 

SVI STUDENTI KOJI NISU POLAGALI KOLOKVIJUM U REDOVNOM ROKU ILI NISU ZADOVOLJNI OSTVARENIM REZULTATOM MOGU PONOVO POLAGATI U POPRAVNOM ROKU.

STUDENT NE MORA PONIŠTAVATI OSTVARENI REZULTAT, VEĆ JE DOVOLJNO DA SE POJAVI I POLAŽE U POPRAVNOM ROKU, I U TOM SLUČAJU AUTOMATSKI SE BRIŠE PRETHODNO OSTVARENI REZULTAT I KAO KONAČAN RAČUNA SE ISKLJUČIVO REZULTAT IZ POPRAVNOG ROKA. 


VAŽNO OBAVJEŠTENJE: Studenti koji su se do predviđenog roka (do 13. marta) prijavili da rade prezentacije, svoje radove mogu predstaviti ili na sljedećem času 10. aprila ili 8. maja. Studenti mogu sami odlučiti koji im termin za predstavljanje prezentacija više odgovara. Naknadne prijave za prezentacije neće biti razmatrane, jer je rok za prijavu istakao 13. marta. 
Make a Free Website with Yola.