EKONOMSKI FAKULTET

STUDIJE MENADŽMENTA


 RASPORED PREDAVANJA I VJEŽBI: 

      PREDAVANJA:   ponedjeljak, 16:45 - 18: 20 (sala 104)

      VJEŽBE:                utorak, 16:45 - 18: 20 (sala 104)
                        


MATERIJALI ZA ČASOVE

Skriptu za Poslovni engleski III (knjigu i radnu svesku) možete preuzeti ovdje
OBAVJEŠTENJA


Dokument sa instrukcijama u vezi sa prezentacijama možete preuzeti ovdje.

Kolokvijum će biti održan 02.04.2018. Termini polaganja kolokvijuma biće blagovremeno istaknuti. 


Image result for insight into business

PREZENTACIJE SA ČASOVA

Prezentaciju sa prvog časa možete preuzeti ovdje. 

Prezentaciju sa drugog časa možete preuzeti ovdje. 

Dodatni materijal za čas koji je održan 26.02. možete preuzeti  ovdje. 

Prezentaciju sa trećeg časa možete preuzeti ovdje. 

Prezentaciju sa četvrtog časa možete preuzeti ovdje. 


DOMAĆI ZADATAK I I

Drugi domaći zadatak nalazi se ovdje. 

Nakon što popunite obavezna polja (Vaše ime i prezime, broj indeksa) možete pristupiti postavljenim pitanjima. Odaberite neki od ponuđenih odgovora ili  dopunite rečenice (nije obavezno odgovoriti na sva pitanja u testu!) i potom kliknite na dugme SUBMIT na kraju testa. Klinknite na poruku View your score i pojaviće se broj poena koji ste ostvarili na testu i ukoliko ste ostvarili više od 9 poena (od ukupno 15), ostvarili ste i 1 poen za ovaj zadatak. 

Krajnji rok za predaju domaćeg zadatka je ponedjeljak, 19.03. do 16.00 časova. 

GOOD LUCK! 


rugi domaći zadatak nalazi se  ovdje

Obavezno treba prezentaciju sa časa prije nego pristupite domaćem zadatku jer su riječi koje su urađene na času dio domaćeg zadatka. Nakon što popunite obavezna polja (Vaše ime i prezime, broj indeksa) možete pristupiti postavljenim pitanjima. Odaberite neki od ponuđenih odgovora ili  odopunite rečenice (nije obavezno odgovoriti na sva pitanja u testu!) i potom kliknite na dugme SUBMIT na kraju testa. Klinknite na poruku View your score i pojaviće se broj poena koji ste ostvarili na testu i ukoliko ste ostvarili više od 5 poena (od ukupno 13), ostvarili ste i 1 poen za ovaj zadatak. Krajnji rok za predaju domaćeg zadatka je ponedjeljak, 26.02. do 16.00 časova. 

GOOD LUCK! 

P.S. Student ne može dva puta ili ponovo uraditi ovaj test, jer se nakon klika na dugme SUBMIT, automatski pohranjuje podatak sa imenom  i prezimenom studenta (koji je unesen na početku izade testa), i ponovno odgovaranje na pitanja neće biti uvaženo. Stoga, ne pritiskajte dugme SUBMIT dok niste sigurni da ste završili test, jer naknadna prepravljanja odgovora u testu nisu moguća. 
OBAVJEŠTENJE
 

Tabelu sa rezultatima nakon dodatnog ispitnog roka, održanog 11. septembra možete preuzeti ovdje

Radovi se mogu pogledati u četvrtak, 14.09. od 09.30 do 10.00 časova, u kabinetu 4 na Filološkom fakultetu (III sprat Ekonomskog fakulteta).  

Rezultate nakon popravnog roka  možete preuzeti ovdje

U avgustovskom roku student može polagati i kolokvijum i završni ispit. 

Radovi se mogu pogledati u utorak, 27.06. od 11.30 do 12.00 u kabinetu 4 na Filološkom fakultetu (III sprat Ekonomskog fakulteta). 


OBAVJEŠTENJE 

Prezentaciju sa pripremom za završni ispit i materijalima za vježbanje možete preuzeti ovdje

Probni test za završni ispit možete preuzeti ovdje.

Rješenja probnog testa možete preuzeti ovdje. POSLOVNI ENGLESKI JEZIK II 

Materijal sa prvog časa možete preuzeti ovdje.  

Prezentacija 2

Prezentacija 3 

Prezentacija 4

Prezentacija 5

Prezentacija 6 

Probni test za kolokvijum možete preuzeti ovdje.

Rješenja probnog testa možete preuzeti ovdje


Rezultate popravnog kolokvijuma možete preuzeti ovdje. Radovi se mogu pogledati u srijedu, 4. maja od 12:10 do 12:30 časova u kabinetu 4, Institut za strane jezike, III sprat Ekonomskog fakulteta. 

Prezentacija 2

Prezentacija 3 

Prezentacija 4

Prezentacija 5

Prezentacija 6 

Probni test za kolokvijum možete preuzeti ovdje.

Rješenja probnog testa možete preuzeti ovdjeTestovi su nasumično podijeljeni u dvije grupe kako bi broj testova za pregledanje bio isti. Studenti grupe I mogu svoje radove pogledati u ponedjeljak, 10. aprila od 10.45 do 11.15 časova u kabinetu 4, na Filološkom fakultetu (III sprat Ekonomskog fakulteta)

Rečenice za domaći zadatak možete preuzeti ovdje. 
Follow link hereUpustva za prezentacije možete preuzeti ovdje. Svi studenti mogu se prijaviti za prezentacije ili nakon redovnog časa ili mejlom na adresu isj.testiranje@gmail.com. 
Rezultate završnog ispita za sve studente možete preuzeti ovdje. (ažurirana tabela objavljena 20.06) 

Testovi sa završnog ispita podijeljeni su u dvije grupe kako bi broj testova za pregledanje bio isti. Ukoliko Vaš rezultat nije naveden u tabeli, to znači da Vaš test pregleda profesorica Milanović. Njen mejl je majamilanovic@yahoo.co.uk. 

Studenti grupe I mogu svoje radove pogledati u petak, 16. juna od 11.00 do 11.30 časova u kabinetu 4, na Filološkom fakultetu (III sprat Ekonomskog fakulteta)

VAŽNO: Mole se studenti da se ne obraćaju profesorima sa molbom da im se dodaju poeni, koliko god poena da im nedostaje za veću ocjenu  - 2, 3 ili 5, jer će takve molbe biti ignorisane. Popravni rok postoji upravo kako bi studenti popravili rezultat ostvaren u redovnom roku. Zaista se izvinjavam  svim studentima koji nisu ni pomislili da traže bilo šta što nisu zaslužili (a njih je naravno veliki broj), ali ovo obavještenje namijenjeno je samo onima koji sebi daju za pravo da šalju mejlove sa neosnovanim zahtjevima. 

Popravni završni ispit biće održan 23. juna u 17.00 časova, u sali 001. 


OBAVJEŠTENJE 

Prezentaciju sa pripremom za završni ispit i materijalima za vježbanje možete preuzeti ovdje

Probni test za završni ispit možete preuzeti ovdje.

Rješenja probnog testa možete preuzeti ovdje. 


Rezultate popravnog kolokvijuma možete preuzeti ovdje

Radovi se mogu pogledati u petak, 28. aprila od 11:00 do 11:30 časova u kabinetu 4 na Filološkom fakultetu (III sprat Ekonomskog fakulteta).

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: Svi studenti koji su se prijavili za izlaganje prezentacija mogu to učiniti 09. maja od 16.45 časova na časovima vježbi. Mole se studenti da obezbijede makar jedan zajednički lap top za izlaganje.Popravni rok biće održan 24. aprila u 16.50 za sve studente, u učionici -001 u suterenu. 

SVI STUDENTI KOJI NISU POLAGALI KOLOKVIJUM U REDOVNOM ROKU ILI NISU ZADOVOLJNI OSTVARENIM REZULTATOM MOGU PONOVO POLAGATI U POPRAVNOM ROKU.

STUDENT NE MORA PONIŠTAVATI OSTVARENI REZULTAT, VEĆ JE DOVOLJNO DA SE POJAVI I POLAŽE U POPRAVNOM ROKU, I U TOM SLUČAJU AUTOMATSKI SE BRIŠE PRETHODNO OSTVARENI REZULTAT I KAO KONAČAN RAČUNA SE ISKLJUČIVO REZULTAT IZ POPRAVNOG ROKA. 


VAŽNO OBAVJEŠTENJE: Studenti koji su se do predviđenog roka (do 13. marta) prijavili da rade prezentacije, svoje radove mogu predstaviti ili na sljedećem času 10. aprila ili 8. maja. Studenti mogu sami odlučiti koji im termin za predstavljanje prezentacija više odgovara. Naknadne prijave za prezentacije neće biti razmatrane, jer je rok za prijavu istakao 13. marta.