EKONOMSKI FAKULTET

STUDIJE MENADŽMENTA


 RASPORED PREDAVANJA I VJEŽBI: 

      PREDAVANJA:   ponedjeljak, 16:45 - 18: 20 (sala 103)

      VJEŽBE:                utorak, 16:45 - 18: 20 (sala -1)
                        


Skriptu za poslovni engleski II (knjigu i radnu svesku) možete preuzeti ovdje


OBAVJEŠTENJE
 

Tabelu sa rezultatima nakon dodatnog ispitnog roka, održanog 11. septembra možete preuzeti ovdje

Radovi se mogu pogledati u četvrtak, 14.09. od 09.30 do 10.00 časova, u kabinetu 4 na Filološkom fakultetu (III sprat Ekonomskog fakulteta).  

Rezultate nakon popravnog roka  možete preuzeti ovdje

U avgustovskom roku student može polagati i kolokvijum i završni ispit. 

Radovi se mogu pogledati u utorak, 27.06. od 11.30 do 12.00 u kabinetu 4 na Filološkom fakultetu (III sprat Ekonomskog fakulteta). 


OBAVJEŠTENJE 

Prezentaciju sa pripremom za završni ispit i materijalima za vježbanje možete preuzeti ovdje

Probni test za završni ispit možete preuzeti ovdje.

Rješenja probnog testa možete preuzeti ovdje. POSLOVNI ENGLESKI JEZIK II 

Materijal sa prvog časa možete preuzeti ovdje.  

Prezentacija 2

Prezentacija 3 

Prezentacija 4

Prezentacija 5

Prezentacija 6 

Probni test za kolokvijum možete preuzeti ovdje.

Rješenja probnog testa možete preuzeti ovdje


Rezultate popravnog kolokvijuma možete preuzeti ovdje. Radovi se mogu pogledati u srijedu, 4. maja od 12:10 do 12:30 časova u kabinetu 4, Institut za strane jezike, III sprat Ekonomskog fakulteta. 

Prezentacija 2

Prezentacija 3 

Prezentacija 4

Prezentacija 5

Prezentacija 6 

Probni test za kolokvijum možete preuzeti ovdje.

Rješenja probnog testa možete preuzeti ovdjeTestovi su nasumično podijeljeni u dvije grupe kako bi broj testova za pregledanje bio isti. Studenti grupe I mogu svoje radove pogledati u ponedjeljak, 10. aprila od 10.45 do 11.15 časova u kabinetu 4, na Filološkom fakultetu (III sprat Ekonomskog fakulteta)

Rečenice za domaći zadatak možete preuzeti ovdje. 
Follow link hereUpustva za prezentacije možete preuzeti ovdje. Svi studenti mogu se prijaviti za prezentacije ili nakon redovnog časa ili mejlom na adresu isj.testiranje@gmail.com. 
Rezultate završnog ispita za sve studente možete preuzeti ovdje. (ažurirana tabela objavljena 20.06) 

Testovi sa završnog ispita podijeljeni su u dvije grupe kako bi broj testova za pregledanje bio isti. Ukoliko Vaš rezultat nije naveden u tabeli, to znači da Vaš test pregleda profesorica Milanović. Njen mejl je majamilanovic@yahoo.co.uk. 

Studenti grupe I mogu svoje radove pogledati u petak, 16. juna od 11.00 do 11.30 časova u kabinetu 4, na Filološkom fakultetu (III sprat Ekonomskog fakulteta)

VAŽNO: Mole se studenti da se ne obraćaju profesorima sa molbom da im se dodaju poeni, koliko god poena da im nedostaje za veću ocjenu  - 2, 3 ili 5, jer će takve molbe biti ignorisane. Popravni rok postoji upravo kako bi studenti popravili rezultat ostvaren u redovnom roku. Zaista se izvinjavam  svim studentima koji nisu ni pomislili da traže bilo šta što nisu zaslužili (a njih je naravno veliki broj), ali ovo obavještenje namijenjeno je samo onima koji sebi daju za pravo da šalju mejlove sa neosnovanim zahtjevima. 

Popravni završni ispit biće održan 23. juna u 17.00 časova, u sali 001. 


OBAVJEŠTENJE 

Prezentaciju sa pripremom za završni ispit i materijalima za vježbanje možete preuzeti ovdje

Probni test za završni ispit možete preuzeti ovdje.

Rješenja probnog testa možete preuzeti ovdje. 


Rezultate popravnog kolokvijuma možete preuzeti ovdje

Radovi se mogu pogledati u petak, 28. aprila od 11:00 do 11:30 časova u kabinetu 4 na Filološkom fakultetu (III sprat Ekonomskog fakulteta).

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: Svi studenti koji su se prijavili za izlaganje prezentacija mogu to učiniti 09. maja od 16.45 časova na časovima vježbi. Mole se studenti da obezbijede makar jedan zajednički lap top za izlaganje.Popravni rok biće održan 24. aprila u 16.50 za sve studente, u učionici -001 u suterenu. 

SVI STUDENTI KOJI NISU POLAGALI KOLOKVIJUM U REDOVNOM ROKU ILI NISU ZADOVOLJNI OSTVARENIM REZULTATOM MOGU PONOVO POLAGATI U POPRAVNOM ROKU.

STUDENT NE MORA PONIŠTAVATI OSTVARENI REZULTAT, VEĆ JE DOVOLJNO DA SE POJAVI I POLAŽE U POPRAVNOM ROKU, I U TOM SLUČAJU AUTOMATSKI SE BRIŠE PRETHODNO OSTVARENI REZULTAT I KAO KONAČAN RAČUNA SE ISKLJUČIVO REZULTAT IZ POPRAVNOG ROKA. 


VAŽNO OBAVJEŠTENJE: Studenti koji su se do predviđenog roka (do 13. marta) prijavili da rade prezentacije, svoje radove mogu predstaviti ili na sljedećem času 10. aprila ili 8. maja. Studenti mogu sami odlučiti koji im termin za predstavljanje prezentacija više odgovara. Naknadne prijave za prezentacije neće biti razmatrane, jer je rok za prijavu istakao 13. marta. 

Make a free website with Yola